Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ
2023 Wormo VIT/P11 Nordvästra C3

Match

Glumslövs FF

16 - 1
Örevångs IP
Glumslövs idrottsplats
17 september 2023
11:30

IK Wormo Vit

Referat

Referat: Glumslövs FF - IK Wormo Vit

Var det sensommarens sista soliga dag? Ut till Glumslöv och det blev en spännande väntan på om vi åtminstone skulle bli lag :). Och en kvart innan match dök Yousif upp så vi i alla fall fick en avbytare! Igång med matchen och de grönas tuffa spel skrämde några av killarna men det är bara att bita ihop. Att spela med enbart en avbytare är tufft och killarna blev också tröttare och tröttare. Då tappar man både i fokus och lite i humör. men.....when the going gets tough - the toughs get going..och denna dag kunde jag stå och se vad pannbensträningen har åstadkommit.

Avslutsmässigt och målmässigt blev Glumslövs - odiskutabelt. Men pannbensmässigt kan jag inte mer än säga att mina blåa hjältar vann det dubbelt upp. Första perioden hade Glumslöv 18 avslut och Wormo 7. Dino var en klippa mellan stolparna. Andra blev tuffare för de blåa och glumslöv hade 19 avslut och många mål Mayar gjorde vad han kunde mellan stolparna. Men precis när vissa började krokna och ge upp visar sig planens blåa gigant: Mimo - som helt enkelt tar bollen och driver från mittlinjen ungefär och innan vi hinner reagera är bollen bakom Glumslövs målvakt! Det målet var värt allt! 3 avslut för Wormo.
Tredje perioden fick Glumslöv 23 avslut och Wormo 4. Blev en straff för Glumslöv och Dino var säkerheten själv när han tog den - den räddningen var också värd allt! Spelmässigt en väldigt ojämn match men jag kan stolt konstatera att pannbenet på de blåa var det inget fel på ;D.